9BCF07ED-170F-45C4-8034-01A7087E64D6_1_1
5
8
7
6
3
658494B9-8130-41BE-BD2A-4B09520B6D66_1_1
9
10
12
11
66EC28D0-6D55-4869-94B5-754139236C61_1_1
93531F32-0E57-40F4-984E-C5AD633F9F65_1_1
1
4
18FA394A-15C5-497E-8651-53C432675AC1_1_1
2
B96243C0-9C9B-42C6-959C-2613C593BF4A_1_1
14
2A91B0D3-A144-4A46-921E-F55BF1AF1B91_1_1
15
17
4E7D4F3E-8BA5-4B46-8D35-081A03366AB7_1_1
18
13
16
7CA167B3-E846-4375-A547-65EFE2A93A5C_1_1
FC9F00EA-4928-4E14-9C6B-A633D2079AEC_1_1

SCHOOL HOUSE REFURBISHMENT

Loft Style Apartment Complete Refurbihsment | Central London

At the once school of Charlie Chaplin, this central London apartment received a complete refurbishment in early 2019.

 

In the old boiler room basement we created out of the existing bathroom, a new industrial style shower room. On the mezzanine we enlarged the existing WC into a ensuite bathroom to the master bedroom.

 

A full redecoration, electrical and heating overhaul was undertaken to bring the apartment up to date.

 

The introduction of new Dieter Ram shelving provided a private but connected work space to the cavernous entertainment space at basement level. Work to be completed includes a new full apartment sound system and all new LED lighting and control system throughout.

STANNERY BASEMENT BATHROOM.jpg